Eetcafé ’t Kraantje (totaaloplossing)

Het mooie van betrokken zijn bij een nieuwbouwproject is dat je vanaf dag één mee kunt denken in de audiovisuele oplossingen. Voor eetcafé ’t Kraantje in Zwartsluis hebben wij dan ook een prachtige totaaloplossing kunnen bieden.

Een belangrijk uitgangspunt was dat de muziek zowel op de achtergrond moest kunnen klinken, maar ook geschikt is voor een feestje. Maar, de prachtige architectuur van het pand wilden we niet aantasten. Daarom is ervoor gekozen om zowel de speakers alsook de subwoofers te integreren in het plafond. Een maatwerkoplossing die resulteert in een prachtig geluid, maar zonder het beeld te bepalen.

Wat tevens een voorwaarde was is het feit dat de muziek apart te regelen moest zijn in de diverse ruimtes. Zodoende bestaat de installatie uit vier zones die elke apart te bedienen zijn via een 10 inch touchscreen achter de bar. Die is zo ingericht dat elke medewerker heel eenvoudig en overzichtelijk de bediening kan doen. Dankzij de aangesloten muziekcomputer is eenvoudig de muziek af te stemmen op de gelegenheid.

Naar de homepage

Tevreden klanten

Niets is zo overtuigend als een andere tevreden klant. Daarom delen we graag een aantal referenties met u.

Referenties worden geladen…
Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u binnen een werkdag!

Verzenden…
SmartAV
Adres De Grote Kranerweerd 63-14
8064 PE Zwartsluis
Mobiel 06 21 81 66 97
E-mail info@smartav.nl

KVK 62981420
Audio/video merken Audio/video merken